Bedste Poker Hænder – Hvad er de bedste hænder i poker?


Jeg tror dit spørgsmål er, hvad der er de bedste starthænder for Texas Hold'em ...............

Denne liste blev noget Phil Hellmuth sat ud som top ti starthænder for et hold'em no limit turnering.

AA
KK
AK
QQ
JJ
TT
99
88
77
AQ

Som et sted at starte, det er en god liste, men som du bliver mere erfaren du vil føje til denne liste.

Statistisk et par i din hånd er 50% eller bedre at vinde mod enhver anden ikke-pair hånd, når spillet hele vejen til floden. Dette omfatter 22 vs AK (som er grundlæggende 50-50).

AK betragtes som en meget god starthånd i No-Limit, da det kun er domineret af to andre hænder, AA og KK. Selv mod en mindre par ligesom JJ er det kun en lille underdog (afhængig af jakkesæt og detaljer 47% chance for at vinde vs. JJ 53%) og er en væsentlig favorit over enhver anden ikke-pair hånd.

Et lille par kan være farligt, fordi hvis nogen har en større par du er en stor underdog og tilbøjelige til at vinde mindre end 20% af tiden. Det er derfor, AK og AQ i Phils liste er anført ovenfor par 6 og lavere.

Hav det sjovt!

Her er en liste over mulige poker hænder fra de bedste og højeste værdi ned til det laveste:

Fuldt hus
Et fuldt hus er en fem-korts kombination af tre ens og et par, såsom K-K-K-2-2. Når der er to fulde huse, vinderen er den hånd med højere rangerende tre ens. Et eksempel kunne være J-J-J-5-5 slog 9-9-9-A-A. I wild kortspil, to spillere kunne i teorien være at holde den samme nøjagtige fuldt hus, i hvilket tilfælde de vil binde og dele puljen, men det er yderst sjældent,.

Flush
En flush er en hånd, hvor alle kortene er af samme kulør, såsom A-J-9-7-5, alle diamanter. Når to eller flere spillere har en flush, den vindende hånd bestemmes af det højeste kort(s) inden for tømninger. Hvis to flushes har det samme høje kort, det næste højeste kort er den afgørende faktor, og så videre.

Straight
En straight består af fem fortløbende ordnede kort, der ikke er egnet (de kan være en hvilken som helst kombination af de fire kategorier). Et eksempel på en lige er 2-3-4-5-6. Den es kan enten være høj eller lav, så både A-2-3-4-5 og 10-J-Q-K-A er straights. Wraparounds er ikke tilladt (dvs., K-A-2-3-4 er ikke en lige). Når flere spillere har straights, den lige med det højeste kort(s) vinder således, K-Q-J-10-9 slog 5-4-3-2-A. Hvis to straights har den samme høje kort, det næste højeste kort er den afgørende faktor, og så videre. Hvis to stræder har præcis den samme værdi, er potten delt.

Tre af en slags
Nogen holder tre ens har tre kort af samme rang med de resterende kort ikke er et par (som har et par i tillæg til en tre ens ville udgøre et fuldt hus). Endnu engang, den højest rangerende tre ens ville vinde, hvis flere spillere har tre ens. Hvis to spillere har lige tre af en slags (kun muligt i et wild card spil), så det højeste resterende kort i enten spillere hænder (kickeren) ville bestemme potten vinder.

To par
To forskellige par af kort, og en femte kort. I tilfælde af flere to-par hænder, den vindende hånd bestemmes af den højeste par i en hånd. Spilleren med den højest rangerende par vinder. Hvis begge hænder har samme høje par, den vindende hånd bestemmes af det andet par. Hvis begge hænder har de samme par, den høje kort (kicker) bestemmer hånd vinder.

Et par
En hånd med to af den samme rangordning kort sammen med tre andre særskilte kort. I tilfælde af, at mere end en spiller holder et par, den person med den højeste placering par, der vinder. Et højt kort (kicker) bryder bånd.

High Card
Når en hånd har ingen af ​​de ovenstående kortkombinationer (dvs., ingen holder selv et par), så vinderen findes ved at undersøge det højeste kort i hver spillers hånd. Spilleren holder den højest rangerende kort vinder. Hvis der er en uafgjort for den høje kort derefter den næste højeste kort i hver af de binde hænder bestemmer potten vinder, og så videre, indtil det femte kort, medmindre der er en absolut slips. Den højtstående Card (kicker) regel bruges også til at bryde båndene når højere hænder har begge den samme type hånd (par, lige, etc.).

Hvis der er andre ting om poker, du ønsker at vide, at du kan gå til http://www.poker777.com/poker-rules.php som er der, hvor jeg fik de hånd rangering fra, der er dynger af andre sektioner på sitet om regler og ting også.

Naturligvis, en royal flush har den bedste chance for at vinde, da (spærring wild cards) ingen anden hånd kan slå det. Hånden med den bedste chance for at vinde en masse er et lille par, der rammer et sæt på floppet.

Royal flush
straight flush
4 en slags
fuldt hus
Skyl
lige
3 en slags
2 par
1 par
højt kort

royal flush dræber alle, men afhængigt af hvad der er blevet lagt på bordet kan ændre oddsene for, hvor god din hånd er

3 en slags + er normalt en sejr, men dette spil er stærkt afhængig held, så sørg for u vide, hvad du gør, før du sætter penge i

f.eks. hvis der er 4 kort af samme kulør på bordet, Det er meget sandsynligt, at nogen har en flush, så gå ikke i, hvis du har en 3 en slags

Hej gutter!
Jeg har læst om en strategi og bedst mulige pokerhænder, og jeg tror, ​​at de mest populære hænder vil være AA, AK, KK

Folde, Fold og Fold tilbage. du er den chip chef du don;t kunne ønske at foretage en tvivlsom opkald at blive interiør spillet. uanset hvis du havde ham slog sætte ham skubbe dig væk det er ikke korrekt værd afsluttet tourny liv. Som endnu en plakat placeret det du søger efter, for motiver til at folde eller forskud ikke længere motiver til at ringe.

det gode ved poker?...du kan & quot; bluff" hvis du har skrald

Ansvarsfraskrivelse - Synspunkterne i denne artikel er leveret af en 3rd part og kan ikke svare dem på vores hjemmeside

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *